Zwift: Wat is het en is het iets voor jou?

Zwift er en softwarepakke til cyklister og løbere, som du kan lave interaktiv indendørs træning med. I Watopia, Zwifts virtuelle verden, er det muligt at gennemføre din indendørs cykling eller løbetræning alene eller sammen med andre.

Hvordan virker dette helt præcist?

Zwift er en app, som du installerer på din smartphone, tablet eller anden smartenhed for at bringe din træning til live. Det bringer sport og spil sammen i en interaktiv samling af sundhed, sjov og konkurrence. Med Zwift kan du træne med dine venner og familie fra komforten og sikkerheden i dit eget hjem eller fitnesscenter.

Hvad har du brug for?

Det er vigtigt, at du har det rigtige løbebånd til det, for ikke alle løbebånd er kompatible med Zwift. Vi har lavet et udvalg af vores løbebånd, som du straks kan starte Zwifting med. De er alle nøje udvalgt og kommer alle fra vores betroede partnere. På denne måde kan du altid være sikker på den bedste kvalitet, og du kan trygt nå dine mest ambitiøse mål og konkurrere i sjove konkurrencer i Zwift.

Du skal også bruge en af ​​de ovennævnte smartenheder for at afspille billedet af træningen/kampen. På denne måde har du altid et klart overblik over hele miljøet, og du kan altid levere din bedste præstation.


Tjek vores Zwift-kompatible løbebånd her .