Fitness for sundhedssektoren!

"Et fitnessrum i praksis, et supplement til behandlingen!"

Er du en professionel sundhedsplejerske? Fysioterapeut eller osteopat? Har du et fitnessrum på din træning? Så ved du, hvor vigtigt dette rum er for dine kunder i forlængelse af deres behandling.

På grund af mange års erfaring i fitnessverdenen er LargoFit godt placeret til at rådgive dig om (re)design af dette rum. Vi kan rådgive dig om, hvordan du optimerer din træning ved at installere det rigtige fitnessudstyr og se, hvilket udstyr der eventuelt skal udskiftes. Vi leverer hurtigt og effektivt, så du kan genoptage dine behandlinger uden at miste meget tid!

Har du endnu ikke et fitnessrum på din træning? Så kan LargoFit perfekt rådgive dig om, hvordan du indretter et fitnessrum for at give din træning en ordentlig opgradering. Sammen ser vi på rummets størrelse, hvad du vil fokusere på, og hvad der passer indenfor dit budget.

Takket være vores erfaring ved vi præcis, hvordan man organiserer et rum, og vi diskuterer med dig, hvilke enheder der passer bedst til din praksis. Vi leverer punktligt og installerer så effektivt som muligt, så du nemt og hurtigt kan komme i gang.


Har du et specifikt spørgsmål eller leder du efter generelle råd? Vi er klar til at hjælpe dig hurtigst muligt.

kontakt os