Vælg mellem de forskellige kategorier af løbebånd nedenfor

Løbebåndet var, er og forbliver den mest populære cardiomaskine. Et løbebånds brugervenlighed, effektivitet og multifunktionalitet sikrer, at det kan bruges af alle.

Er du ikke helt sikker på, om et løbebånd er noget for dig, eller er du nysgerrig efter de fordele, du kan forvente af det? Så læs lidt mere her .

Er du overbevist om den enorme værdi og mange fordele ved et løbebånd, men er du ikke sikker på, hvilken model der passer dig bedst? Så læs lidt mere her .

Eksklusive medlemmer får nu 100 € rabat ved køb af deres løbebånd. Endnu ikke tilmeldt Largo Fit Exclusive Membership Club? Tilmeld dig ved blot at indtaste din e-mailadresse nederst på denne side.

hjemmebrug

Leder du efter et kvalitets- og pålideligt løbebånd til at bruge derhjemme? Så har vi nogle perfekte muligheder for dig. Alle disse løbebånd er kendt som de bedste på markedet i forhold til pris/kvalitet.

Disse modeller er udstyret med alt, hvad du forventer af et løbebånd og er mere end velegnede til den gennemsnitlige atlet. Hvis du leder efter den bedste pris/kvalitet, er du på det rigtige sted med en af ​​disse toppers.

gangdæk

Er et løbebånd lidt for intensivt, og vil du hellere holde dig til at gå? Så er dette gangbælte perfekt til dig. Denne model bruges hovedsageligt af folk i en lidt ældre alder, som godt kan lide at blive ved med at bevæge sig, uden at begive sig ud i omverdenen. Understøtningerne på siderne sikrer, at du hele tiden er støttet og gør ulykker næsten umulige.


Professionel brug

Er du en professionel atlet eller amatøratlet? Så leder du sikkert efter et løbebånd, der er skræddersyet til dit præstationsniveau. Nedenstående modeller er specielt designet til professionelles specifikke behov. Med disse enheder får du mest muligt ud af din træning.