Lagerudsalg Largo Fit

Efter flere meget travle måneder trænger vores lager til en grundig rengøring. Det betyder, at vi også ønsker at cleare en række produkter, hvilket giver dig en stor chance for nogle unikke gode tilbud med op til 60% rabat på normal salgspris.

Vi organiserer dette lagersalg sammen med vores partner Fitness Trading, på deres lager på Stadsheide 3, 3500 Hasselt, Belgien .

Lørdag 5/3: 09.00 - 14.00
man - fre: 9.00 - 16.30
Lørdag 12/3: 09.00 - 14.00

I løbet af ovenstående øjeblikke kan du besøge vores lager for at se alt i vores lagersalg og endda teste disse produkter først. Hvis der er noget, du finder interessant, kan du købe det lokalt og tage det med.

For at holde det hele overskueligt har vi sammensat et dokument med alle de produkter, som vi har til rådighed under vores lagersalg. Den stand, hvori den er placeret, er også angivet ved hvert produkt. De fleste af de nævnte varer er nye, da det er returneringer, vi har modtaget, produkter, som vi skulle lave en mindre reparation på eller showroom-varer. Garantibetingelserne er de samme som for nye produkter.

Klik her for den fulde liste over produkter.

Priserne angivet i dokumentet er til afhentning på vores lager i Hasselt, Belgien. Nogle varer kan også sendes, klik her for at kontakte Fitness Trading direkte for mere information om forsendelsesomkostninger .

Først til mølle får først malet. Så vent ikke for længe.

Beliggenhed