Fitnesscenter for offentlige myndigheder

"Hvorfor regeringsbygninger har brug for et motionscenter!"

'Især fordi sundheden for medarbejderne i denne sektor er så afgørende for at kunne udføre deres arbejde.'

Har du ansvar for trivslen for personalet i politi, brandvæsen, hær eller anden statslig styrelse? Især fordi sundheden for medarbejderne i denne branche er så vigtig for at kunne udføre deres arbejde så godt som muligt, har disse organisationer gavn af et fitnessrum.

Træning før eller efter arbejde, eller i frokostpausen, har helt sikkert fordele både fysisk og mentalt, det holder dine medarbejdere i form og opmærksomme, de bruger deres tid mere effektivt. Et internt anlæg, hvor personalet kan holde deres kondition up-to-date, er derfor en praktisk løsning.

LargoFit er også klar til at tilbyde en god løsning til en opdatering. Hvilke enheder er effektive, hvilke enheder kan eventuelt bedre udskiftes, og hvilke enheder kan være en nyttig tilføjelse.

Hos LargoFit ved vi, takket være vores mange års erfaring i fitnessverdenen, hvordan man indretter et fitnessrum så effektivt som muligt og med hvilket fitnessudstyr dette rum er bedst udstyret. Vi præsenterer gerne et totalkoncept med et tilbud og et 3D-design. Vi sørger for montering af enhederne og en solid eftersalgsservice.Vores LargoFit HealthDeals kan være af interesse for personale, der gerne vil købe en enhed til hjemmet; de får den bedst mulige pris ved køb.

Har du et specifikt spørgsmål eller leder du efter generelle råd? Vi er klar til at hjælpe dig hurtigst muligt.

kontakt os